Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Lite slapp, lite träning

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 5:47 e m on söndag, januari 18, 2015

Hej!

 

Igår blev det två glas med läsk. Inte så farligt, men efter det var jag mer sugen på vatten.

Efter maten så spelade vi kinect, tack vare mina kompisar så klarade vi sista låten på dansspelet och nu är alla dansare och låtar upplåsta. Nu blir det att öka svårighetsgraden ett snäpp på spelet 🙂

 

Idag har jag varit på revingehed med hunden och en kompis och promenerat. Det var rätt skönt att komma ut och ”bara vara”.

När jag kom hem så körde jag lite lätt styrketräning. Orkade inte så mycket idag, så det blev följande:

50 bicep curls 11 kg

50 squats med vikt 11 kg

50 situps

30 rygglyft

20 kettlebellsvingar över huvudet

 

Känns helt ok, men jag känner att jag har tränat 3 dagar i rad nu 😉

 

I morgon kommer det nya siffror för vikt och midja.

Ska bli kul att se om det har hänt något, för denna veckan har jag varit ganska flitig med träningen tycker jag 🙂

 

Jag hoppas på att komma under 130 kg, men jag har mina tvivel. Vi får se helt enkelt!

 

Nu ska jag laga matlåda till veckan, kycklinggryta med ris. Jag kan verkligen rekommendera att använda råris istället för vanligt ris. Man håller sig mätt längre och det smakar typ som vanligt ris. Jag har testat att äta vanligt ris ett par gånger sen jag började med det och jag blev hungrig igen efter bara ett par timmar. Slöseri!

 

Jag försöker förresten även hitta nya vänner som har träning som intresse, jag hoppas kunna hitta en träningskompis, så det blir roligare att gå till gymmet och så man kan peppa varandra.

Vi får se hur det går. Eftersom jag tränar så olika tider och på olika gym så är det svårt att hitta någon som man ser mer än en gång. Om man får tag i någon på tex nätet så kanske man kan bestämma tider mer och det blir mer rutin på träningen i gymmet.

 

Kram Emelie