Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Fredag igen

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 9:14 e m on fredag, mars 27, 2015

Hej!

 

Ja, som rubriken säger, det är fredag igen! 🙂

Ikväll har vi varit lite hundvakt och jag har ätit blodpudding till kvällsmat. Jag saknade mjölken, men om jag dricker mjölk till så tar inte kroppen upp järnet så bra. Och järn är ju bra, eller hur?!

 

I morgon kommer jag att gå upp tidigt. Jag ska skriva högskoleprov för första gången. Kommer vara nervöst när jag går in i salen i morgon, det känner jag redan nu. Mitt mål: Slå min systers resultat från förra året!

Igår var jag och köpte en ny sele till hunden och när jag var på väg hem fick jag även testa bromsarna på bilen. Shit vad hjärtat slog fort efteråt! En billist tittade inte när han körde ut, som tur var kom han från höger, så vi lyckades att undvika en kollision. Tack och lov!

 

Jag har haft lite ont i mitt ena knä i veckan, troligtvis för att jag promenerar så mycket mer nu än vad jag gjorde tidigare. Ska ta en dusch och sen lite voltaren på, så ska det nog hjälpa mig.

Jag har inte fått till så mycket träning denna veckan, men kosten har jag hållit ganska så bra. Hoppas att jag fortsätter med det under helgen nu, för min egen skull 😀 Sen är det snart måndag igen.. shit alltså vad tiden går fort!

 

På måndag kommer våra nya sängar också, kommer bli underbart skönt att gå sova riktigt bra!

Nehe, nu ska jag skumma igenom fejjan, sen blir det att duscha och sova.

 

Kram och natti! 😀