Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Då var det måndag igen!

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 8:09 e m on måndag, april 27, 2015

Hej!

 

Nu sitter jag här nyduschad. Tog mig till bokskogen idag, dock bara 3,2 km, känner mig lite sliten idag.

Jag har vägt in mig idag (blää), så är väl bara att avslöja de hemska siffrorna:

130,9 kg (totalt – 3,6 kg)

130 cm  (totalt – 9 cm)

 

Men, jag har haft min vecka precis och då stoppar jag i mig ALLT. Så är inte direkt förvånande.

 

Om en vecka är det vårruset, 5 km, kommer nog promenera har jag en känsla av. Mitt knä vill inte riktigt och jag känner mig bara stor och klumpig just nu. Efter vårruset tänkte jag minska portionerna mat och då förväntar jag mig att jag har bättre resultat. Denna veckan kommer jag promenera en del för att jobba upp flåset lite, vill ju inte vara för långt bakom de andra.

 

I morgon blir det en längre runda, om jag orkar/klarar av det så blir det att springa lite. Hoppas på det!

Nu ska jag fundera lite på hur jag ska göra och lägga upp veckan med promenader och sånt.

 

Vi hörs snart!

Kram