Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Dansträning

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 9:15 e m on fredag, januari 16, 2015

Hej!

 

Testade på dansträningen bodyjam idag. Den var faktiskt ingen jättehöjdare.

Kanske är det att det var första gången jag gjorde det, men kände mig inte alls lika svettig som när jag kör zumba. Jag get det kanske en chans till, får se lite när det går och om det passar in med mina tider.

 

Förresten, jag måste säga en sak! Jag har en ny telefon och den har något som heter LG Health. Där har jag skrivit in min vikt och längd och den räknar ut vad jag bör gå varje dag för att bli friskare och sundare. Just nu står den på att jag ska gå minst 5,91 km. Varje gång jag når målet så plingar mobilen till och säger typ ”Bra jobbat!”. Lite kul sådär och det kan ju vara en kul grej att ha som mål varje dag. Nackdelen är att den inbyggda stegräknaren inte är så noga med stegen, så många steg faller bort under dagen. Men det är ändå kul att försöka nå målet 🙂

 

Nu sitter jag och fryser efter duschen och är lite trött. Kanske inte så konstigt när jag gick upp 05.20 i morse 🙂

 

I morgon kommer jag att jobba i 4 timmar, sen planerar jag att ta mig till ett gym i närheten av jobbet och köra lite styrka. På kvällen kommer ett par kompisar över och då kanske det blir att vi spelar lite kinect så då blir det lite svettigt även då. Känns som om jag börjar komma in i lite vanor, trots att jag hoppar vissa dagars träning. Kanske bättre att försöka träna varje dag och sen ställa in när det inte passar?

 

Jag har förresten fått en enorm craving efter fil. Jag vet inte varför, men jag kunde inte motstå att köpa en fil när vi handlade igår. Fantastiskt gott efter träning!

 

Nehe, nu får det bli att göra sig i ordning lite för sängen.. det finns ju en dag i morgon trots allt!

 

Kram Emelie