Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Jobb, jobb och jobb

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 9:17 e m on torsdag, januari 15, 2015

Hej!

 

Jag har varit helt slut efter att jobba över i veckan och på lördag kommer jag att jobba över igen.

Jag har därför inte riktigt haft tiden/orken att träna igår eller idag.

 

Jag har dock gått in på fitness24seven (där jag har mitt gymkort) för att se om det fanns några pass till på lördag, men det fanns inget. Tittade även på i morgon och hittade något som hette BodyJam. Det verkar vara typ som zumba? Jag tänkte: va fan, måste få igång träningen nu, så jag satte upp mig som reserv. Så om 3 personer avbokar sig från passet så kommer jag gå på det i morgon efter jobbet. Spännande att testa på det!

 

Idag fryser jag och är trött, så ska snart ställa mig i en varm dusch så jag kanske tinar upp innan sängen.

Vi hörs i morgon efter ett förhoppningsvis svettigt pass på gymmet.

 

//Emelie