Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Jojomen!

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 8:58 e m on tisdag, januari 13, 2015

Hej,

 

Jag var helt slut i huvudet efter jobbet och kände att jag behövde göra av med lite energi, så jag hoppade av bussen vid centrum där gymmet är. När jag gick dit så såg jag att det bara var 3 maskiner lediga så jag tänkte: Nej! Glöm att jag ska stå och vänta på att få träna på de maskinerna jag vill! Så jag gick hem..

 

På vägen hem så kände jag: Nej, jag ska bannemej träna! Så jag skickade ett meddelande till gubben och skrev att han skulle ta på sig kläder för att gå ut.

Väl hemma bytte jag till träningstights och en tröja och vi var ute på en rask promenad med hunden i en timme. Det var faktiskt riktigt skönt. Jag får upp ordentlig fart när jag har med mig gubben, så jag borde övertala honom till promenader lite oftare 😀

 

I morgon ska jag, liksom idag, jobba över. Så jag kan inte bestämma mig om jag ska sova typ NU och gå upp tidigt för att träna innan jobbet, eller om jag ska göra ett nytt försök i morgon efter jobbet. Jag får se lite hur jag gör, kanske kan hemmaträningen fungera?

 

Jag kom på att jag aldrig skrev något om ”Träningsbibeln 2015”. Jag har inte hunnit titta så noga i den, men några bra övningar har jag hittat som man kan göra hemma. Tex så fanns en övning där du gör ett rygglyft och när du är uppe i luften så börjar du simma bröstsim. Ska tydligen ge en fin ryggtavla 🙂

 

Förresten, jag känner inget behov alls av att äta dålig mat eller något sötsug. Känns hur bra som helst 😀

 

Ha en fantastisk kväll!

//Emelie