Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Lite av varje

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 8:52 e m on fredag, januari 23, 2015

Hej!

 

Igår skulle jag ha gått på AW, men det blev inte så. Jag jobbade över till 18.45 på kvällen och sen åkte jag hem. Var för trött i hela kroppen och huvudet för att träna.

Eftersom jag inte tränade igår så tänkte jag köra bodyjam idag, men sen kom jag på att det kunde vara trevligt med kvalitetstid med gubben, så jag gick upp vid den magiska tiden 04.45.

 

Dock var jag i princip för trött för att träna, så jag valde att gå på löpbandet. Det blev 2,5 km, halva sträckan av vad vårruset är på. Jag inser verkligen hur lång väg jag har för att ta mig runt på en skaplig tid. De 2,5 km tog nämligen 23 min och 34 sek att gå. Jag har verkligen tappat hur mycket som helst! Det är verkligen dags att börja jobba med konditionen!

 

Jag tror även att jag kan ha kommit på en utmaning till mig själv (så som tjejen jag berättade om i mitt tidigare inlägg). Jag ska lägga upp en status inom kort på facebook och be folk att skriva övningar/utmaningar, som jag sedan kommer skriva upp och lägga i en burk. Varje vecka kommer jag att dra en av övningarna som jag då kommer göra varje dag i en vecka. för att få fram antalet så kommer jag att be facebook om hjälp igen, genom gillningar och kommentarer. Kanske till och med ska göra det offentligt så folk utanför min vänkrets kan vara med? Jaja, vi får se, kommer nog dra igång det i februari 🙂

 

Jag har hunnit kika lite i boken ”50 genvägar till fettförbränning”. Efter att ha läst lite i den så kommer jag att fortsätta att äta fil. Jag kommer även tillåta mig att ta ett glas vin eller två någon gång ibland. Ja, rött vin hjälper fettförbränningen! Jag kommer även försöka äta mer fisk och grönsaker. Jag ska även titta lite mer på D-vitamin för att försöka få i mig mer av det på naturlig väg 🙂

 

I morgon ska jag försöka få med mig gubben till tex revingehed för att promenera med hunden. Men vi får se, kanske hittar något annat intressant område 🙂

 

På tisdag börjar biggest loser, tänkte se på första avsnitten, så får man se om det är värt att fortsätta titta på.

 

Nu ska jag börja kika lite på vad vi ska planera in för mat till nästa vecka.

Ha det bra!

 

Kram Emelie