Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Man ångrar aldrig ett träningspass

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 6:54 e m on tisdag, januari 20, 2015

Hej!

 

Precis så är det. Man ångrar aldrig ett träningspass. Visst, det finns väl undantag som bekräftar regeln, men så är det väl med det mesta?

 

Idag var jag på gymmet efter jobbet. Det gick okej, men körde inte fullt ut och hade egentligen ingen anledning att inte göra det. Men det är ett träningspass mer än inget, eller hur?

 

Jag har något att erkänna. Jag är matmissbrukare, vilket innebär att jag har svårt att se när jag har ätit lagom. Det har blivit bättre sen jag började träna, men igår hände något.

Som jag skrev så blev det ingen träning pga huvudvärk igår. Dock så stack jag till affären och där köpte jag riskakor, fil och en marabou mjölkchocklad rulle. Ja, jag har syndat. Jag åt alla riskakorna och hela rullen igår. Jag fattar inte varför. Helt onödiga kalorier liksom! Jag känner att jag våndas lite för det idag. Men det är väl rätt åt mig.

 

Nu blir det att börja om igen med de där 21 dagarna för att bryta en vana. Även om jag skulle må skit, så ska jag inte stoppa i mig skit. 10 februari blir det datum som jag har att sträva efter nu för att bryta mina vanor.

 

I morgon blir det att jobba lite längre, sen förhoppningsvis träna.

 

Kram till er!