Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Renovering, renovering, renovering..

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 4:14 e m on lördag, maj 2, 2015

Hej!

 

Nu är vi inne på dag tre i renoveringen hos våra kompisar. I torsdags kväll började vi redan!

Vi har rivit en vägg, dragit ner panel, tapet, tak och rivit upp golv. Vi har satt för ett fönster och det har dragits el. Nu håller plastmattan som låg under golvet att rivas bort och sen ska det få torka upp (det var lite fukt under, vilket inte är så konstigt). Vi har även dragit upp två gigantiska buskar som dött. Tjejkompisen sa att det tog en månad sist. Det tog 30-45 min för mig 😛 Men kanske inte så konstigt när jag kan dra nytta av min övervikt för en gångs skull 🙂

 

Jag har sovit väldigt dåligt inatt, så vi kommer att åka hem redan ikväll, så jag vet att jag får en natt med bra sömn under helgen i alla fall. Men, pga att jag sov dåligt så kom jag upp tidigt. vid 06.45 hade jag träningskläder och skor på mig. Hunden var kopplad och vi tog en powerwalk på 45 min, vi kom hela 5 km. DET kändes bra, med tanke på att jag ska ta mig runt på vårruset på måndag 😀

 

Mitt flak med nutramino heat har kommit med posten, så det blir att hämta ut det i morgon. Sen får jag väl passa på att träna lite också, gym denna gången 😉

 

Nu får jag dra mig, har lite att stå i innan det är dags för hemfärd.

Ha en fortsatt bra helg alla!

 

Kram