Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Söndag!

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 7:10 e m on söndag, januari 25, 2015

Hej!

 

Idag har jag inte tränat så mycket, jag har promenerat med gubben och hunden och nu ikväll gick hunden och jag ut och testade backen som vi tänkt använda i vår träning.

Jag gick upp och ner 10 gånger och sen gick jag in och ur en bandyrink som finns på skolan för att lyfta mer på knäna. När vi gick tillbaka testade jag även att hoppa jämfota upp på en sten. Även om stenen inte var så hög (läs 15-20 cm) så räckte det för mig. Många av er kanske inte förstår det, men att förflytta en så pass stor kropp jag har känns ibland som ett mirakel. Dessutom har jag fobi för att ramla, som förhoppningsvis kommer försvinna med övervikten.

 

Jag har lite ångest inför invägningen i morgon. Jag har inte ätit bra denna veckan, men jag har dock tränat en del. Jag tror att jag kommer att gå upp denna gången 🙁

När jag säger att jag inte ätit bra, så menar jag verkligen det. Idag har jag tex ätit våfflor med grädde och sylt. Igår drack jag ett par glas vin och åt ryggbiff med pommes. Det känns sådär nu!

 

Från och med i morgon kommer jag bli bättre på att med mig matlådor till jobbet och även komma igång med träningen mer. Jag behöver det verkligen!

 

Nästa helg ska vi träffa våra bästa kompisar (de vi var hos på nyår). Kanske kan se till att boka in badminton och sånt med dem. Det hade varit kul och alla 4 får röra på sig. Inte fy skam 🙂

I morgon är det invägning i alla fall. Jag hoppas verkligen att min dåliga kost inte har speglat hela min veckas träning, men man vet aldrig. Vissa säger att det är 70% kost och 30% träning, men jag vet inte vad som kan stämma i det här fallet. Vi får helt enkelt vänta och se.

 

På tisdag ska det vara strålande sol och plusgrader, ska nog träna ute då, i backen jag var ikväll. Kanske kan få med mig gubben som coach, vem vet! 🙂

Biggest loser börjar också, ska bli riktigt intressant. Kanske får man inspiration till nya övningar som man kan göra?

 

Från och med i morgon kör jag hårt igen, oavsett vad som står på vågen och måttbandet!

Kram Emelie