Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Trött som få med skallebank!

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 6:26 e m on måndag, januari 19, 2015

Hej alla!

 

Idag har jag skallebank (=huvudvärk) och är sjukt trött. Jag orkar inte träna idag, men jag hoppas på en bättre dag i morgon.

Jag tänkte festa på några riskakor och en film ikväll, för jag är verkligen helt slut. Jag vet att riskakor är tomma kalorier, men ja.. Ibland blir det så.

 

Jag vägde och mätte mig dock i morse och det kändes väldigt bra!

Såhär såg det ut:

130 kg (totalt – 4,3 kg) WOHO!! 😀

134 cm i midjan (totalt – 5 cm) WOHO! 😀

 

19 dagar in på denna resan, jag tycker det går fantastiskt bra! 🙂

 

Igår kväll efter träningen tittade jag på en dokumentär. Vet inte om ni känner till Michael Moseley, men om ni inte gör det så har ni gått miste om något. Han gör dokumentärer om hälsa och välbefinnande, uppfinnaren till 5:2 dieten.

Den dokumentären igår handlade om hur han kom fram till att 5:2 är den bästa metoden. Han fick genomgå läkarundersökning och se hur hans värden låg och han fick en liten chock över hur de såg ut eftersom han ändå var ”normal” och fullt frisk. Den dokumentären heter ”Eat, fast and live longer” och den finns här: http://documentaryheaven.com/eat-fast-and-live-longer/

En annan dokumentär jag har sett med honom är att han inte vill träna, men vill ändå liksom ha bra hälsa och då hittar han ett sätt där han tränar 3 minuter i veckan, och får ändå bra resultat när det gäller värden i kroppen och hälsan.

 

Igår beställde jag också 4 böcker som jag hoppas ska hjälpa mig lite med min träning och mat:

Mat för dig som tränar

50 genvägar till fettförbränning

Ät dig ner i vikt: praktiskt viktminskning för feta män och runda kvinnor

4-timmarskroppen : en extremguide till snabb fettförbränning, ökad styrka, maximal prestationsförmåga och bättre sexliv

Jag hoppas att de kommer.. snart!!

 

Nehe, nu ska jag lägga mig och gosa med hunden, vi hörs nog i morgon igen 🙂