Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Vad hände med denna veckan?

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 10:02 e m on söndag, april 26, 2015

Hej!

 

Ja, det undrar jag. Har inte hunnit med ett dyft, inte kommit iväg på träningar och i helgen har jag ätit alldeles för mycket (som vanligt).

Till i morgon har jag bokat in mig på ett pass, sh’bam! 🙂

 

I onsdags var jag ju ute i bokskogen, efter det passet kastade jag min träningsbyxor, som har gått sönder så de skaver mellan benen. Så igår var jag ute och shoppade nya 🙂 Fantastiskt sköna soc blev det 🙂

Jag har precis lagt upp matlådor, så nu har jag matlåda för två dagar framåt (i veckan har jag handlat mycket mat ute på lunchen.. onyttig dessutom). De andra 3 dagarna ska jag göra en ost och skinksallad för att ta med mig 🙂 Nu jäklar ska jag skärpa mig! Så det så!

 

Jag måste bara berätta om seminariet som jag var på i fredags med. Det gav mig en tankeställare och ny energi. Jag kan tänka mig att en del av er har sett filmen ”Yes Man”. Jag fick lite flashback till den filmen när jag lyssnade. Ett citat från seminariet är nämligen: ”Att säga nej har aldrig lett till nya möjligheter.”. Jag gillar den meningen. För att komma vidare och utrvecklas så måste man gå utanför sin komfortzon. Pga detta gick jag bland annat på ett evenemang som ligger helt utanför mina intressen. Igår gick jag på en konsert med blåsorkestrar. Visst, jag hade funderat på det innan, eftersom min bästa kompis spelar där, men jag bestämde mig inte till 100% förrän i fredags. Jag kommer antagligen aldrig gå på någon sådan igen, men nu har jag gjort det och jag känner mig ändå en erfarenhet rikare 🙂

 

Nu ska jag dra mig mot sängen, dags att jobba i morgon igen. Och siffror! Räknar med att ha gått upp en hel del nu..

 

Kram på er!