Min viktresa

Matmissbruk, kost och träning.

Vart försvann tiden?

Filed under: Okategoriserade — tjocktillsmal at 6:16 e m on torsdag, januari 29, 2015

Hej,

 

Jag fattar inte. Jag har helt missat att skriva här. Har tittat på biggest loser på tvn igår och i förrgår.

Igår var jag på AW, så då blev det många kalorier och lite motion. Det var jag ju tvungen att ge igen på, så idag var jag uppe med tuppen igen och tränade.

 

Jag har varit pigg hela dagen och är fortfarande pigg. Jag fattar inte att jag kan vara det när jag går upp så tidigt 😛

Jag var på ett av gymmen som jag inte varit på tidigare, det var större ytor och lite fler saker man kunde träna på. Ett plus är ju också att det inte var någon annan i tjejgymmet, känner mig lite tjock just idag.

 

Under förmiddagen kom jag på att jag var tvungen att boka mig på bodyjam till i morgon så jag får plats. Det var redan fullbokat, men jag ställde mig som reserv. Nu under eftermiddagen gick jag in för att se om det hade ändrats något och för att se om jag fick plats. Jag blev förvånad när jag gick in. De hade ändrat passet från bodyjam till Sh’bam! Sh’bam är något som jag alltid velat testa, så nu hoppas jag verkligen att jag får en plats! För er som inte vet vad det är riktigt så är det en konditionsdans kan man säga. Som Zumba fast värre, om jag har förstått det rätt 😉

 

Ikväll tänkte jag bara slappa lite, man behöver ju det emellanåt har jag hört 🙂 Det snöar, regnar och blåser ute, annars hade jag stuckit ut i backen här ute. Men det får vänta.. jag är inte tillräckligt galen för det 🙂

 

Håll nu tummarna för mig så att jag kommer in på passet i morgon 🙂

Kram Emelie